Kurser och Surfhjälpen

Hej, och välkommen till Surfhjälpen!

Jag heter Johan Hansdorf och har satt ihop denna sida som en hjälp när du lär dig din surfplatta eller smartphone.

Fotograf: Britt, 98 år. Bild tagen på it-cafe på Riksens Ständer i Kristianstad.
Fotograf: Britt, 98 år. Bild tagen på it-cafe på Riksens Ständer i Kristianstad.

Till vardags jobbar jag som kursledare på Medborgarskolan i Skåne och har då kurser i just hur man använder sina apparater. Både i Android (Samsung, LG, Sony, Huawei etc) samt Apple (iPhone, iPad). I mina kurser liksom på denna sida är mitt mål att ta dig från att inte kunna någonting alls till nivån att du själv vet vad du ska fråga om.

Om du bor i Skåne och vill gå kurser med mig ringer du till Medborgarskolan på nummer 075-241 68 50 eller mejla region.syd@medborgarskolan.se och frågar efter kurser med Johan Hansdorf.

Bor du i Osby och är intresserad av kurser klickar du här!

Bor du i Kristianstad kan du också komma på it-caféer som jag håller i. Det är drop in och gratis. Du hittar mig på kommunens mötesplatser. På tisdagar är jag klockan 10.00-12.00 på Sommarlust. På fredagar hittar du mig på Riksens Ständer. Klockan 10.00 för de som kan lite mer och klockan 13.00 för de som är nybörjare eller har mer allmänna frågor. Här kan du läsa mer om vad vi pratar om samt detaljerad planering.

Väl mött!

Katarina Erasmie

Johan visade sig vara extremt kunnig. Han var lugn, pedagogisk och mycket lyhörd för mina önskemål och min nivå. Han öppnade en ny värld för mig, som tidigare varit tveksam till datavärlden. Med vänlighet och humor gjorde han det verkligt roligt att gå på datakurs. Aldrig har jag lärt mig så mycket på så kort tid!

Katarina Erasmie
Vill du veta när nytt material dyker upp på sidan?Fyll i dina uppgifter här nedan. E-post i första rutan, förnamn i andra rutan och efternamn i den tredje. Tryck sedan på skicka.